Sesiune de informare cu privire la programele finantate de la bugetul de stat

În data de 10 februarie 2015, România HUB a organizat o nouă sesiune de informare „Statul mai aproape de IMM-uri” dedicată întreprinzătorilor mici şi mijlocii din România. Cu acest prilej, dl. Cristian Laudoniu, Consilier Superior One Stop Shop a prezentat programele cu finanţare nerambursabilă de la bugetul de stat gestionate şi derulate de către Ministerul Energiei, Intreprinderilor Mici si Mijlocii si Mediului de Afaceri şi a răspuns întrebărilor antreprenorilor prezenţi în sală.
ROMÂNIA HUB – ROMÂNIA, ŢARA TINERILOR ÎNTREPRINZĂTORI este un program integrat, care oferă întreprinzătorilor şi potenţialilor întreprinzători, informare, sprijin, asistenţă tehnică şi consiliere, precum şi un cadru instituţional pentru dezvoltarea capacităţilor antreprenoriale şi creşterea competitivităţii pe piaţa locală şi internaţională a întreprinderilor mici şi mijlocii.

Urmatoarea sesiune de informare cu privire la programele finantate de la bugetul de stat va avea loc in data de 25 februarie, ora 10.00 la sediul Romania Hub situat in strada Poterasi nr 11, sector 4 Bucuresti. Inscrieri la adresa romania_hub@imm.gov.ro sau telefon 021.335.26.32.

Sursa: Departamentul pentru IMM /  http://www.aippimm.ro/