MySMIS 2014: In acest moment nu se pot inregistra utilizatori noi in sistem

Ministerul Afacerilor Interne (MAI) anunță cetățenii că s-au constatat deficiențe la nivelul unei baze de date din componența sistemului naţional informatic de evidenţă a persoanelor.
Astfel, în data de 10.04.2017, s-au constatat disfuncții ale echipamentului informatic dedicat asigurării funcționării unei baze de date, componentă a Sistemului naţional informatic de evidenţă a persoanelor, administrat de D.E.P.A.B.D. Menționăm că această bază de date auxiliară deservește și utilizatori din cadrul altor unități ale M.A.I. În scopul repunerii în funcţiune a echipamentului, în cel mai scurt timp posibil, specialiștii D.E.P.A.B.D. desfășoară activități susținute.

Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene (MDRAPFE) anunță solicitanții de fonduri europene care utilizează sistemul MySMIS2014 că, având în vedere că baza de date amintită este folosită și la validarea utilizatorilor noi în MySMIS2014, pentru moment în sistem nu se pot înregistra utilizatori noi care se identifică cu datele personale. Celelalte componente ale sistemului MySMIS2014 nu sunt afectate.

În momentul în care deficiența va fi remediată, MAI și MDRAPFE vor anunța public. Pentru a veni în sprijinul potențialilor beneficiari afectați, perioada depunerii de proiecte pentru apelurile cu termen limită deschise la acest moment în MySMIS2014 va fi prelungită corespunzător perioadei în care s-au manifestat deficiențele.

Sursa: Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene (MDRAPFE)