fonduri-europene-2014-despre-noi

Despre noi

Magna Business Solutions este o companie relativ tânără, înființată în anul 2009, la inițiativa unor tineri dornici să se exprime și să performeze pe piața serviciilor de consultanță.

Ce știm să facem? Știm să oferim consultanță în accesarea de fonduri nerambursabile. Specializarea noastră nu se limitează la domenii de activitate sau la anumite programe de finanțare. Clienții noștri provin atât din Regiunea București-Ilfov, cât și din Regiunile Sud-Muntenia, Sud-Vest, Sud-Est și Regiunea Centru.

Omogenă, focusată pe rezultate, conștientă de importanța lucrului în echipă. Tineri, cu simțul responsabilității, dornici de o evoluție personală și profesională continuă. Relaxați, veseli, optimiști. Nu renunțăm până nu obținem rezultatele dorite chiar dacă asta ar însemna ore întregi de nesomn și multă cofeină.

În cei aproape 5 ani de activitate am reușit să implementăm cu succes proiecte în domenii precum: industrie, turism, agricultură, resurse regenerabile, servicii medicale, tehnologia informației, etc. Am dobândit experiență lucrând pe programe structurale precum POS CCE, POR, FEADR, POS DRU, dar și pe diverse alte programe guvernamentale (Scheme de ajutor de stat, Alte granturi).